CRYOSKIN

Een soepelere huid én strakkere contouren.
Anti-aging met zichtbaar resultaat na één behandeling.

CRYOSKIN

Een soepelere huid én strakkere contouren.
Anti-aging met zichtbaar resultaat na één behandeling.

Anti-aging voor soepele huid en strakke vormen

CRYOSKIN is de nieuwste techniek voor verjonging en afslanking zonder pijn of bijwerkingen. De positieve effecten van deze natuurlijke anti-aging methode zijn al zichtbaar na de eerste behandeling.

CRYOSKIN is een innovatieve anti-aging techniek met een bewezen werking op verschillende vlakken:

Zoek je een doeltreffende anti-aging techniek met direct resultaat?

Hoe werkt CRYOSKIN?

CRYOSKIN gebruikt afwisselend warme en koude temperaturen om je bloedvaten te verwijden en je huid en je weefsel te stimuleren. Daardoor neemt de bloedstroom en de zuurstofaanvoer in je huid toe en wordt de productie van collageen gestimuleerd. Het effect: een soepelere en sterkere huid met minder lijntjes en rimpels.

De cryotherapie is een thermische schokbehandeling die vetcellen vernietigt en afvoert via het lymfestelsel én cellulitis vermindert. Hierdoor wordt je lichaam merkbaar strakker en slanker na enkele sessies. Zonder pijn. Zonder bijwerkingen.

CRYOSKIN is ideaal om je huid te verjongen en plaatselijk vet te verwijderen ter hoogte van:

Bij elke CRYOSKIN-sessie verdwijnt er tot 30% vet in de behandelde zone.

Waarom CRYOSKIN beter werkt dan diëten?

In tegenstelling tot andere lichaamscellen, zijn vetcellen erg kwetsbaar voor de effecten van koudetherapie. CRYOSKIN vernietigt en verwijdert vetcellen waardoor de dikte van de vetlaag afneemt. Daardoor is het effect blijvend op lange termijn.

Dat is anders bij gewichtsverlies door bijvoorbeeld een klassiek dieet, waarbij de vetcellen wel verkleinen, maar niet geëlimineerd worden. Zo blijven de vetcellen in het lichaam, met het risico op een toename in de toekomst.

Hoeveel CRYOSKIN-sessies inplannen?

Hoeveel CRYOSKIN-sessies je moet plannen, is afhankelijk van je doel en je lichaam. Al na één sessie zal je resultaat zien: strakkere onderarmen en billen, minder cellulitis, je onderkin die is afgenomen, …

Om te starten, raden wij vijf tot tien behandeling aan. Bij elke sessie verdwijnt er tot 30% vet in de behandelde zone.

*We krijgen momenteel heel veel aanvragen.
Als je op korte termijn wil starten, moet je snel zijn!