EMSFIT20

Totale lichaamstraining met elektro musculaire stimulatie.
Snel en efficiënt je fitnessdoelen bereiken.

EMSFIT20

Totale lichaamstraining met elektro musculaire stimulatie.
Snel en efficiënt je fitnessdoelen bereiken.

Elektrische spierstimulatie voor een effectieve workout

EMS, oftewel Elektro Musculair Stimulation, is een geavanceerde fitnessmethode die elektrische impulsen gebruikt om diepliggende spiergroepen te activeren. De impulsen bootsen de natuurlijke samentrekking van je spieren na, maar dan met een extra intensiteit. In slechts 20-30 minuten per sessie biedt EMS-training een doeltreffende full-body workout die traditionele krachttraining overtreft.

EMSFIT20 is ideaal voor:

Hoe ziet een EMS-proefsessie eruit?

Bij EMS plaatsen we elektroden met een laagfrequente stimulus op verschillende delen van je lichaam,
of alleen op een enkele spier,om intense spiertrekkingen en spieren te activeren. Je proefsessie verloopt als volgt:

Intakegesprek

We bespreken je doelen, identificeren specifieke probleemzones en houden rekening met je conditie, metabolisme en eventuele gewrichtsproblemen.

EMS-trainingspak

Tijdens de EMS-sessie draag je een speciaal trainingspak met geïntegreerde elektroden, verbonden met een geavanceerd EMS-trainingsapparaat. Onze ervaren EMS-trainer past de intensiteit en frequentie van de elektroden volledig aan op je persoonlijke behoeften en doelen.

Warming-up

Je trainingssessie start met een warming-up om je spieren op te warmen, vetverbranding te stimuleren, afvalstoffen af te voeren, cellulitis te verminderen en het uithoudingsvermogen van je spieren te verbeteren.

Spierversteviging

Na een opwarming begint de spierversteviging. In slechts 20 minuten ervaar je een complete lichaamstraining gelijkwaardig aan 3 uur gewone training. EMS activeert verschillende spiergroepen, inclusief borst-, buik-, biceps- en bilspieren, en richt zich op diepliggende en verwaarloosde spieren. Elke spiergroep stellen we nauwkeurig in voor optimaal resultaat.

Micromassage

Deze massage werkt tot een paar millimeter onder de huid en is ideaal voor een rustige recuperatie en om de huid te verstevigen.

EMS-training voor iedereen

Of je nu een fitnessbeginner bent of een doorgewinterde atleet, EMS past zich aan je individuele noden aan. Of je nu je kracht en balans wilt verbeteren om het risico op letsel of vallen te verminderen, of snel weer in vorm wilt komen na je zwangerschap. EMS is veilig, efficiënt, en biedt de ideale manier om je gewenste resultaten te bereiken. Ontdek hoe EMS jou kan ondersteunen.

*We krijgen momenteel heel veel aanvragen. Snel zijn is de boodschap!

EMSFIT 20