HIFU BODY & FACE

Help je huid zichzelf verfrissen met verbeterde collageenproductie

Zachte huidverjonging met langdurig effect 

HIFU staat voor High-Intensity Focused Ultrasound, een vooruitstrevende verjongingstechnieken die met ultrasone geluidsgolven doordringt tot diep in je huid. Zo geniet jij van een van de meest zachtaardige huidbehandelingen met een langdurig afslankendverfrissend resultaat. Je merkt de effecten vaak al na één sessie.

 •  Stimuleert de collageenproductie
 • Breekt vetcellen af
 • Zonder beschadiging van het huidoppervlak
 • Geen nazorg nodig
 • Zichtbaar effect tot 6 maanden

Hoe werkt HIFU

Met geluidsgolven geef jij je huid de energie om zichzelf te verjongen en vet los te laten. Een HIFU-behandeling stuurt de geconcentreerde akoestische energie naar je huidcellen, die daardoor geleidelijk opwarmen tot boven 65 °C en zo het weefsel verstrakken en vet afbreken. De extra collageenproductie die daarmee gepaard gaat, lift en verstevigt de huidcellen voor een stralende huid.

De intensiteit van de geluidsgolven wordten steeds aangepast aan de gekozen huidzone, voor een optimaal effect. Zo ben je zeker van een behandeling op maat van jouw wensen.

HIFU kan je huid afslanken en verstevigenverjongen ter hoogte van:

 

 

 

HIFU zorgt voor permanent vetverlies Vlak na de behandeling merk je al 20% verbetering in de behandelde huidzone. Dat loopt op tot wel 60% na 2 maanden.

Stralende contouren voor elk profiel

HIFU is een van de meest toegankelijke behandelingen voor verschillende types personen. Wie zich onzeker voelt over cellulitis, veroudering, vetophoping of verslapte huid mag zeker zijn van een uiterst effectieve techniek die je huid zijn kracht weer teruggeeft. Door de veilige werking kan je HIFU ook zorgeloos combineren met EMS HITPRO en EMSFIT20.

Er is geen nazorg nodig, maar we raden je wel aan om de behandelde huid niet meteen met erg koud of warm water te wassen. Laat ook de sauna een weekje wachten en kies even voor andere vormen van ontspanning.

Beter nog even wachten…

Werd de huidzone minder dan 6 maanden geleden behandeld met injectables, botox en fillers? Dan wacht je best nog even voor je met HIFU start, om te vermijden dat de producten versneld worden afgebroken. De omgekeerde volgorde kan wel.

Ook in deze gevallen is HIFU (nog) niet de beste optie voor jouw huid:

 • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft
 • Als je een pacemaker hebt, of metalen stents of implantaten in de te behandelen gebieden (met uitzondering van het gebit)
 • Als je lijdt aan hart-, lever- of nierfalen
 • Als je lijdt aan huidkanker of als je een chemokuur volgt
 • Als je epilepsiepatiënt bent
 • Als je bloedverdunners gebruikt
 • Als de te behandelen huidzone beschadigd is, bijvoorbeeld door eczeem

 

Benieuwd naar andere mogelijkheden?

Neem gerust contact op

Samen gaan we op zoek naar de behandeling die het beste bij je past

’.

Hoeveel HIFU-sessies inplannen?

Hoeveel sessies je moet inplannen is afhankelijk van je doel en je lichaam. Al na één HIFU-sessie zal je resultaat zien: verzachte rimpels, slankeafgelijnde contouren, stevigere en gelifte huid, …

Wij raden drie behandelingen aan per jaar voor je gekozen huidzone, telkens met een tussenperiode van tenminste een maand. Elke sessie stap je buiten met zichtbaar resultaat en een mooie boost in je zelfvertrouwen.

*We krijgen momenteel heel veel aanvragen. Snel zijn is de boodschap!

HIFU