EMS HITPRO

Afvallen en spieren kweken met snel en blijvend resultaat

EMS HITPRO

Afvallen en spieren kweken met snel en blijvend resultaat

Vet verliezen en spieren kweken zonder moeite

Elektro musculaire stimulatie (EMS) is een wetenschappelijk beproefde methode om tegelijk vet te verliezen en spieren op te bouwen op de gewenste zones. Het is een absolute hit in de afslankwereld omdat het echt werkt. Het resultaat is al zichtbaar na één behandeling.

EMS HITPRO is een klinisch bewezen afslankmethode met gegarandeerde resultaten voor:

Wil jij snel en makkelijk vet verliezen en spieren kweken?

Hoe werkt EMS HITPRO?

We plaatsen enkele pads op de gewenste zone op je lichaam. Via deze pads stuurt het EMS-toestel elektro-impulsen naar je spieren tot zeven centimeter onder je huid. Zo worden je spieren gestimuleerd en getraind terwijl je ligt. Het EMS-toestel doet de training voor jou. Daarnaast worden ook je overtollige vetcellen kapotgemaakt, waardoor je op permanente basis vet verliest.

EMS HITPRO is ideaal voor vetverlies en spierontwikkeling ter hoogte van:

EMS HITPRO zorgt voor 25% meer spiermassa en 30% minder vet.

EMS als oplossing voor rugklachten

EMS HITPRO wordt ook gebruikt als behandeling voor rugklachten. Door de juiste spieren in je buik en de rest van je lichaam te ontwikkelen, verbetert je lichaamshouding. Dat heeft een positief effect op je rug.

EMS als anti-aging middel

De musculaire stimulatie van EMS bevordert de doorbloeiding van je spieren en je huid. Het stimuleert de productie van collageen, waardoor je huid en je lichaam soepel en stevig worden. Dat zie en voel je al na één behandeling.

Hoeveel EMS-sessies inplannen?

Hoeveel sessies je moet plannen, is afhankelijk van je doel en je lichaam. Al na één EMS-sessie zal je resultaat zien: strakkere buik en billen, mooiere contouren, …

Om te starten, raden wij zes behandeling aan, met een frequentie van twee per week. Nadien is een maandelijkse onderhoudssessie ideaal om je strakke vormen te behouden.

*We krijgen momenteel heel veel aanvragen. Snel zijn is de boodschap!

EMS HITPRO