LIPOLASER

Innovatieve anti-aging met direct resultaat.
Ontspannen op weg naar strakke en slanke contouren.

LIPOLASER

Innovatieve anti-aging met direct resultaat. Ontspannen op weg naar strakke en slanke contouren.

Aangenaam afslanken voor een strakke en verjongde huid

LIPOLASER is een innovatieve en comfortabele anti-aging-techniek die het vet volledig contactloos uit je huid verwijdert. Zo geniet je van een pijnloze, comfortabele afslanksessie die je huid en energie een boost geeft. Je merkt de effecten al na één behandeling:

Hoe werkt LIPOLASER?

Een precies afgestelde LIPOLASERstraal dringt door tot in de vetcellen en maakt daar kleine gaatjes voor lymfedrainage. Zo kan het aanwezige vetweefsel vlot uit de huid gezogen worden. Na je eerste sessie wandel je meteen weg met verjongde huid die tot 3 cm minder telt in omvang.

Deze vernieuwende techniek verkleint vetcellen en ook de poriën in het gelaat en levert daarmee een liftend effect. 20 minuten ontspannen op de behandeltafel staat al gelijk aan een strakke huid. Zonder last van pijn, bijwerkingen of roodheid.

LIPOLASER kan vetweefsel verwijderen en je huid verjongen ter hoogte van:

Bij elke LIPOLASER-behandeling verlies je tot wel 3 cm omtrek in de behandelde huidzone.

Anti-aging voor iedereen

LIPOLASER is een bewezen methode die toegankelijk is voor allerlei profielen, waaronder personen met een BMI boven 30. Dankzij zijn veilige werking kan je LIPOLASER ook zorgeloos combineren met andere behandelingen. Veel water drinken na de behandeling is wel een aanrader: met onze supplementen wordt je huid helemaal gelukkig.

Gelaat

Lichaam

Hoeveel LIPOLASER-sessies inplannen?

Hoeveel sessies je moet inplannen is afhankelijk van je doel en je lichaam. Al na één LIPOLASER-sessie zal je resultaat zien: een strakke, gelifte huid, kleinere poriën, minder cellulitis, een zichtbare kaaklijn, …

Om te starten raden wij zes behandelingen aan. Elke sessie kan je tot wel 3 cm omtrek verliezen in de behandelde zone.