Laserontharing

Een pijnloze behandeling met langdurig resultaat voor alle huidtypes.

Hoe werkt laserontharing?

Waar traditioneel ontharen  staat voor het ruw uitrukken van de haarwortel, is dit bij laserontharing niet het geval. Laserontharing pakt het haar bij de bron aan: de haarwortel. Deze wordt door de laserbehandeling vernietigd, waardoor je permanent geniet van minder haar. Voor de  ontharing wordt een dunne laag gel op uw huid aangebracht om een zo optimaal mogelijke lichtgeleiding naar de huid te krijgen. Het handstuk van de laser wordt tegen de huid gedrukt en vervolgens komt er een zorgvuldig gecontroleerde zichtbare lichtflits vrij. Potentieel schadelijke golflengtes en alle golflengtes die normaal gesproken door het water in de huid worden opgenomen, worden  door de laser uitgefilterd. Het resterende licht wordt door het pigment (melanine) in uw haar geabsorbeerd. Melanine zet het licht om in warmte. De haar geleidt de warmte tot in het haarzakje, waardoor het zakje vernietigd wordt en geen nieuwe haar meer kan maken. Laserontharing is bovendien volstrekt pijnloos en zorgt voor een snel en perfect resultaat. Logisch dus dat heel wat mensen overstappen op laserontharing.

6 tot 8 behandelingen nodig
per zone

Waarom deze techniek beter werkt ?

Hoeveel laserontharing-sessies inplannen?

Hoeveel sessies je moet plannen, is afhankelijk van je doel en je lichaam. Al na één sessie zal je resultaat zien

Ook ideaal om ingegroeide haartjes te voorkomen 

*We krijgen momenteel heel veel aanvragen.
Als je op korte termijn wil starten, moet je snel zijn!

Laserontharing

Waarom zoveel mensen kiezen voor laserontharing, Omwille van de voordelen natuurlijk!

Zo staat laserontharing garant voor:

  • Een huid die summerproof is, zonder ongewenste haartjes

  • Een pijnloze behandeling, zonder irritatie

  • Een veilig en langdurig resultaat

  • Snel resultaat

  • Laserontharing is geschikt voor alle huidtypes. Zelfs al heb je een gevoelige huid is laserontharing perfect mogelijk. De specialist beoordeelt of de haartjes voldoende melanine heeft.

Het is mogelijk om deze behandeling toe te passen op alle huidtypen en haarkleuren wat deze laser uniek maakt.

Laser ontharen is bijvoorbeeld mogelijk onder de oksels, bij de schaamstreek en op de benen en armen. Wilt u ongewenste haargroei 100% pijnloos laten verwijderen? Kies er dan voor om een afspraak te maken voor een laserbehandeling bij Skinica

De innovatieve laser technologie van ICE DIODE laser zorgt ervoor dat haren definitief worden verwijderd in maar 6 tot 8 behandeling

voorzorgsmaatregelen:

Het is belangrijk om vanaf vier weken vóór de permanente ontharing of laser ontharing geen haren meer uit te trekken, te epileren, te harsen of ontharingscrèmes te gebruiken. Zo zijn er zoveel mogelijk haarzakjes met haar aanwezig die kunnen worden vernietigd. Het is ook van belang om de huid voor en tijdens de behandelperiode niet bruin te laten worden (door de zon, de zonnebank of zelfbruinende producten). Anders neemt uw gebruinde huid het licht op in plaats van uw haar. Daarnaast raden we aan om gedurende vier weken na de behandeling een zonnebrandcrème te gebruiken (minimaal factor 30). Op de behandelde zone geen tattoo of open wonde of eczeem.  U mag niet zwanger zijn of borstvoeding geven tijdens de behandeling. Tot 3 weken voor de behandeling geen antibiotica of penicilline, ontstekingsremmers of vaccinatie.

Tussen de behandelingen mag u niet waxen of epileren enkel scheren, Tot 48 u na de behandeling geen sauna, warme douche/bad of sporten.