Benieuwd naar de verbluffende effecten van EMS en CRYOSKIN?

Boek je kennismakings-behandeling

Boek je kennismakings-behandeling

Benieuwd naar de verbluffende effecten van EMS en CRYOSKIN?

Initiatie EMS

Wat:

Wetenschappelijk bewezen techniek om tegelijk vet te verliezen en spieren op te bouwen op de gewenste zones. Zonder moeite. Zonder pijn. Zonder bijwerkingen.

Tijdens een initiatiesessie leggen we in een gesprek van 15 minuten uit hoe EMS werkt en wat je precies mag verwachten. Daarna krijg je de kans om het toestel maximaal 30 minuten te testen. Achteraf polsen we naar je ervaring en bespreken we de eventuele vervolgstappen.

Resultaten:

Voordelen:

Initiatie CRYOSKIN

Wat:

Nieuwste techniek voor verjonging en afslanking zonder pijn of bijwerkingen.

Tijdens een initiatiesessie leggen we in een gesprek van 15 minuten uit hoe CRYOSKIN werkt en wat je precies mag verwachten. Daarna krijg je de kans om het toestel maximaal 30 minuten te testen. Achteraf polsen we naar je ervaring en bespreken we de eventuele vervolgstappen.

Resultaten:

Voordelen:

Initiatie LIPOLASER

Wat:

LIPOLASER is een innovatieve en comfortabele anti-aging-techniek die het vet volledig contactloos uit je huid verwijdert. Zo geniet je van een pijnloze, comfortabele afslanksessie die je huid en energie een boost geeft. Je merkt de effecten al na één behandeling:

Resultaten:

Voordelen:

Initiatie EMSFIT20

Wat:

EMS, oftewel Elektro Musculair Stimulation, is een geavanceerde fitnessmethode die elektrische impulsen gebruikt om diepliggende spiergroepen te activeren. De impulsen bootsen de natuurlijke samentrekking van je spieren na, maar dan met een extra intensiteit. In slechts 20-30 minuten per sessie biedt EMS-training een doeltreffende full-body workout die traditionele krachttraining overtreft.

Resultaten:

Voordelen:

Initiatie HIFU
BODY & FACE

Wat:

HIFU staat voor High-Intensity Focused Ultrasound, een vooruitstrevende verjongingstechnieken die met ultrasone geluidsgolven doordringt tot diep in je huid. Zo geniet jij van een van de meest zachtaardige huidbehandelingen met een langdurig afslankendverfrissend resultaat. Je merkt de effecten vaak al na één sessie.

Resultaten:

Voordelen:

Initiatie PERMANENTE LASERONTHARING

Wat:

Waar traditioneel ontharen  staat voor het ruw uitrukken van de haarwortel, is dit bij laserontharing niet het geval. Laserontharing pakt het haar bij de bron aan: de haarwortel. Deze wordt door de laserbehandeling vernietigd, waardoor je permanent geniet van minder haar.

Resultaten:

Voordelen: